17 de Maig, Dia Internacional contra la LGBTIfòbia

17 de maig de 2019

El Dia Internacional contra la homofòbia, la transfòbia i la bifòbia es commemora cada 17 de maig des de l’any 1990, any que l’Organització Mundial de la Salut va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

L’objectiu d’aquesta jornada és la sensibilització i condemna contra tota situació de discriminació, injustícia i de violència envers les persones per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

La nostra ciutat se suma a aquesta commemoració, deixant palesa la seva voluntat de continuar assegurant el compliment de la llei 11/2014 per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Sant Boi, des de gener de 2018, forma part de la xarxa territorial de Serveis d’Atenció Integral LGBTI de la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de reconèixer, visibilitzar i posar en valor les diversitats sexuals i d’expressió de gènere i atendre de manera integral les persones dels col·lectius.

http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/lgbti/diesinternacionalsLGTBI/dicontrahomofobia/