Xarxa de Serveis d’Atenció Integral (SAI)

El Departament a través de la Direcció General d’Igualtat, en coordinació amb els ens locals de Catalunya, ha posat en marxa la XARXA  Pública de Serveis d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya.

El SAI LGBTI és una prestació d’un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent local LGBTI.

En el SAI LGBTI, és on pivoten les polítiques públiques locals, promovent la formació dels treballadors/es públics i el disseny i la implementació de les accions del Pla local LGBTI.

A Sant Boi, el Punt d’Informació i Assessorament LGTBI+ (SAI) es va posar en marxa al gener de 2018, i té com objectiu oferir atenció a les persones LGTBI+ i a totes aquelles que s’hi adrecin per qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.