Fons documental

El Punt d’Informació i Assessorament LGTBI+  disposa d’un fons documental amb un ampli nombre de documents (llibres, guies  i revistes)  especialitzats en temes de diversitat sexual, afectiva i de gènere.

Aquest fons es troba a l’edifici Can Jordana i és a l’abast de totes aquelles persones que estiguin interessades a aprofundir en els temes, tinguin curiositat i/o necessitin documentació especialitzada per realitzar estudis o recerques.

Disposem també d’un fons documental de contes i llibres de lectura no sexistes per a infants i joves. Aquest fons reuneix més de cent exemplars per tal de promoure la transmissió de rols i identitats lliures d’estereotips sexistes i tradicionals, així com per visibilitzar la diversitat afectiva i sexual a través dels diferents models de família.

Podeu fer servir el servei de préstec per consultar tots els documents disponibles.

Catàleg llibres sobre diversitat sexual i de gènere

Catàleg contes infantils i llibres juvenils

Normativa d’ús

 

FONS DOCUMENTAL LGTBI+ A LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS

Des del mes d’octubre de 2023,  disposeu d’un fons documental especialitzat en temàtica LGTBI+ a les dues biblioteques municipals, que se suma al ja disponible al Punt LGTBI+. Per facilitar la recerca de títols, s’ha elaborat un catàleg unificat on podeu trobar tots els títols d’ambdós espais.

Per a més informació, podeu dirigir-vos a la les biblioteques o al Punt LGTBI+.

Catàleg unificat LGTBI+ (cal escanejar el codi QR).