5è concurs de curtmetratges ‘Implica’t’ 2020-201

26 de gener de 2021

S’obra la convocatòria per particpar en el 5è Concurs de Curmetratges ‘Implica’t’ curs 2020-2021, gestionat pel Casal Lambda.

L’objectiu d’aquest concurs és fomentar la producció de curtmetratges que contribueixin al reconeixement social del col·lectiu LGTBI. Els curtmetratges hauran de girar al voltant de temes relacionats amb la violència homòfoba o qualsevol mena de discriminaciói per raó de l’orientació sexual o identitat de gènere.

Aquesta convocatòria va dirigida a l’alumnat de tots els centres educatius de secundària, batxillerat, cicles formatius i ensenyaments postobligatoris (no universitaris), així com als casals i entitats de joves de Catalunya.

El curtmetratge guanyador es projectarà en el transcurs de la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià (lgtbi) “Fire”, del 2021. També rebrà un premi  d’una tarja regal de la FNAC valorada 400€ per a l’equip del curt guanyador i 500€ pel centre educatiu i un lot de publicacions, blibliografia i vídeos de temàtica LGTB al qual pertany l’equip guanyador. Diploma, amb el reconeixement del premi, dirigit al centre educatiu (casal i d’altres centres) que avali el projecte.

 El termini màxim per a presentar el curtmetratge i el material documental assenyalat és el 24 de maig de 2021.

Dades de contacte i consulta:

Trobareu les bases del concurs aquí.