Dia Internacional de l’Asexualitat

6 d'abril de 2022

Avui, 6 d’abril, celebrem el Dia Internacional de l’Asexualitat, una jornada coordinada per organitzacions d’arreu del món amb l’objectiu de visibilitzar i sensibilitzar sobre l’espectre asexual en la seva totalitat, que inclou demisexuals, grissexuals i altres identitats ace.

Avui dia les persones asexuals o de l’espectre ace encara troben dificultats tant per identificar-se com per explicar-ho a altres per la falta d’informació, essent patologitzades per professionals sanitaris, etc. La causa principal de tot això és la invisibilització que pateix el col·lectiu.

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat se suma a aquesta commemoració per  fer visibles les persones asexuals i mostrant el seu rebuig contra tot tipus de discriminació o desigualtat de tracte per qüestió d’orientació sexual o de identitat de gènere.

Durant tota la jornada, la bandera del moviment asexual romandrà desplegada al balcó de l’Ajuntament i durant el vespre s’il·luminarà la façana amb els colors de l’arc de Sant Martí.

Vols saber més sobre el paraigües asexual? Us deixem aquest vídeo…