Disponible el programa del mes de l’Orgull LGTBI+

7 de juny de 2022

S’acosta el 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, i l’Ajuntament de Sant Boi  ha organitzat una sèrie d’activitats per celebrar-ho que tindran lloc des del 10 de juny al 4 de juliol en diferents espais de la ciutat. Entre les activitats programades, podreu trobar:

  • Pintada simbòlica d’un banc lèsbic a la Plaça Mercè Rodoreda i Gurgui, amb l’objectiu de visibilitzar les dones lesbianes i reivindicar la importància de crear referents.
  • Projecció de la pel·lícula  ‘Flee‘ amb col·loqui posterior sobre asil i drets LGTBI+ a càrrec de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR).
  • Projecció virtual de la pel·lícula ‘Laberinto de Pasiones‘, a càrrec del club de cinema virtual ‘Rebobinats’ de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.
  • Exposició de pel·lícules i llibres de temàtica LGTBI+ a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.
  • Acte central de commemoració amb un show d’impro amb la companyia Improderadadas i entrega dels premis Carxofa Diversa (2a edició) a càrrec de l’entitat Sant Boi en Positiu.

Tota la informació, amb dates i horaris, a la programació que podeu descarregar aquí.

 

SETMANA DE L’ORGULL LGTBI+ AL CARRER EUSEBI GÜELL

L’associació de comerciants del carrer Eusebi Güell un any més han organitzat la festa de l’Orgull LGTBI+ . Entre els dies 27 i 30 de juny, les persones que comprin als comerços del carrer podran emportar-se una bandera de l’arc de Sant Martí per tal de decorar balcons i finestres.

La festa de commemoració tindrà el seu acte central el dia 2 de juliol a les 12h amb un cercavila al llarg del carrer dinamitzat i animat per l’Alma Afrodita i Angel & Lluisa.