Els Cims Pels Drets LGBTI

21 de juny de 2021

El passat dissabte 19 de juny, en el marc de la commemoració del Dia de l’Orgull LGTBI,  l’alcadessa Lluïsa Moret i el regidor de Polítiques LGTBI Marc Aguilà, van acompanyar  a un grup de joves del municipi a penjar la bandera de l’arc de Sant Martí a l’ermita de Sant Ramón.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat s’ha sumat a la campanya ‘Els cims pels drets LGBTI’ promoguda per la Xarxa SAI de Catalunya en col·laboració amb les entitats del Consell Nacional LGBTI.

Aquesta acció té la finalitat de posar la bandera de l’arc de Sant Martí en el cim o lloc emblemàtic (far, pont, platja, campanar, ermita, …) de la població i/o comarca i llegir un Manifest o text explicant a la ciutadania quines accions a favor dels drets de les persones LGBTI s’han realitzar des del consistori i/o comarca.

La idea del cim té el paral·lelisme amb l’esforç de la pujada per aconseguir la fita, el camí costerut d’uns drets que gràcies a la constància d’entitats i administracions, any rere any  hem estat treballant conjuntament per assolir.

Per tal d’avançar, revisem allò que hem realitzat, parem, prenem forces, fem voleiar la bandera i omplim-nos d’orgull, només així sabrem allò que ens queda per fer plegats en el camí cap als drets de les persones LGBTI.

#ElsCimsPelsDretsLGBTI.

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL I ACTIVITATS