Programació del mes de l’Orgull LGTBI+

1 de juny de 2023

Comença el mes de l’Orgull LGTBI+ i l’Ajuntament de Sant Boi el teixit associatiu de la ciutat han organitzat diverses activitats per a celebrar-ho:

L’acte central, organitzat en col·laboració amb l’entitat Sant Boi en Positiu Trans Vih, tindrà lloc el 17 de juny a les 18.30h a la Rambla Rafael Casanova i comptarà amb la 3a edició de l’entrega de premis Carxofa Diversa, un show d’improvisació, una dansa- teatre i un final de festa amb música.

Els comerciants del carrer Eusebi Güell, per tercer any consecutiu, organitzen  el dia 17 de juny a les 11h una cercavila LGTBI+ que sortirà del mateix carrer Eusebi Güell (a l’alçada de l’escola Salesians) i arribarà a la plaça de la Generalitat.

Per altra banda, el 26 de juny a les 19h, es projectarà al teatre de Cal Ninyo el programa de curtmetratges ‘Sentir-se a casa‘, tres pel·lícules on els seus personatges travessen diferents situacions que els fan replantejar el que senten i viuen i els portaran a actuar.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat també vol celebrar aquesta diada i organitza una passejada popular fins al cim de Sant Ramon el dia 28 de juny, amb sortida a les 19h  des del Pàrquing del Camí de Golbes. Cal inscripció prèvia aquí.

Per últim, la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer ha preparat una exposició de llibres i pel·lícules de temàtica LGTBI+ que tothom podrà visitar des del 26 al 30 de juny.

Tota la programació aquí.